Handlingsdag

Två saker blev färdiga  idag – först Järnboåsbladet, skickades för synpunkter och korrektur till Kristina, sedan finslipning av Från mjölkbord till Facebook, skickades till tryckeriet.

Såg på riksantikvariets hemsida att Järnboås har massor av röda prickar- fornlämningar, hyttor och gruvor mest förstås.

Så började maten tryta i kylskåp och skafferi, så Jan hämtade och körde mig och Birgitta till Servicepunkten. Storhandling, men tänk så mycket som finns på så liten yta och Willeke är alltid hjälpsam. Kattmat, mjölk och grädde är nog det viktigaste, men det ärgott att ha potatis,lök och morötter också.  Så kom höjdpunkten på Servicepunkten – kaffe med wienerbröd som B bjöd på i kaféet – och det är sällan man blir ensam där..

 

1 svar på ”Handlingsdag

  1. Det där låter mysigt med affär på nära håll. Anitas pappa och mamma Elis och Signe Haake, hade affär här när jag var liten. Det är därifrån som jag känner Anita, Jag tror att dom hade haft affär i Nyhyttan eller Järnboås tidigare, på 30-talet. Det där om katterna får mej att dra på smilbanden. Det är djur som kan hålla en´ sysselsatt.Grattis till dom. och till att Du har ett eget ”Da Capo” på hemmaplan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.