Intensiv vecka

Ett trevligt arrangemang var Världsbokdagen på Nora bibliotek med ett 15-tal författare och uppläsning och bokförsäljning. Inte så många besökare men god stämning och fint väder. Landade i min lägenhet för fika med Astrid innan vi gick till Församlingshemmet för att elta i sista föreläsningen i Jämförprojektet. Det blev en helkväll med många nya människor och frågan om manligt och kvinnligt.
Jobbade lite på att revidera min Norabok och fick en bild från Orica som löste ett problem. På onsdagen kom Klippet med den stora annonsen om Rastälvens dag. Ljusgrön och fin. Mycket förberedelser men så skönt med folk som tänker själva.
Söndag – fotokurs med Susann Rickan och Joakim Nilsson, i Stribergs folkets hus. Ett antak konsthantverkare fotade sina alster och gjorde sig bekanta med digitalkamerans mysterier. Jag hade glömt mitt batteri på laddning så det blev mer teori än praktik för min del.
Så blev det Valborgsmässoafton och ett hundratal besökare på Finnsjöstrand och vädret var så lagom och kören sjöng så vackert och jag höll vårtalet.
Valborg är en så lagom helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.