Ja se det snöar

Måndag årsmöte i pensionärsföreningen och smaskig smörgåstårta. Jan Forslund berättade om Servicepunkten och jag hjälpte till att argumentera. Har jämfört mina matkostnader i Nora och här. Handlar för två en gång i veckan och kvittosumman är 150 kr lägre i genomsnitt per vecka när jag handlar i Järnboås. Jag handlar på 15 – 30 minuter kortare tid eftersom ytan är så liten. Mjölken finns närmast dörren, den brukar ju alltid placeras längst bort. 

På kvällen kulturgruppsmöte hemma hos mig. Vi blev bara tre men var effektiva – planerade hela våren fram till midsommar och sommarcafeet. Inventerade förmågor och insåg att vi har många på nära håll. Fick mail på kvällen att det ordnat sig med valborgsmässotalare. I februari! Skönt. 

Tisdag: Snön vräkte ner på förmiddagen igår och jag ringde och förvarnade sotaren som skulle komma. Men han har ju fyrhjulsdrift och hade nog tagit sig fram även om inte plogbilen kommit, men blev det plogat på förmiddagen i alla fall. Men inte skulle jag vilja vara sotare en sån dag och klättra på tak. Så fick jag skotta från huset.

I föreningar börjar man nu planera Rastälvens dag. Utan att jag har behövt säga något! Det blev från början nästan ett självgående projekt, massor med kreativa självgående människor som tog ansvar.  

Sista förberedelserna inför studiecirkeln. Nu ska jag testa ny power-pointkanonen ihop med laptopen.

2 reaktion på “Ja se det snöar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.