Paus

Nu har jag tagit skrivarpaus, manuset är hos en lektör och det det kända tomrummet har gjort sig påmint. Försöker planera fortsättningen, marknadsföring på olika sätt. Samtidigt börjar trädgården bli som vackrast den största rosenbusken blommar och irisarna slår ut. Tiden mellan hägg och syren är över men pionerna hinner inte slå ut till min födelsedag som förr. Här nedan finns bilden på Elin som kommer att finnas i boken, hon lever sig verkligen in i rollen.

Den som vill förbeställa boken  kan rulla neråt  på sidan (scrolla) så finns där ett beställningsformulär. Fyll i det och skicka  så kommer beställningen i min mail.

Min gamla simskolekompis som bor utanför Stockholm har hjälpt mig på många sätt. Läst korrektur, besökt Barnmorskeförbundet och sist varit på TAM-arkivet (tjänstemannaarkiv). I boken Svenska barnmorskor  saknas en del barnmorskor som jag hittat i andra dokument. Men Gunvor har hittat flera i TAM-arkivet, och kort info om när de examinerades som barnmorskor. Men ett ensamt i med ett årtal förbryllade oss, men det var året då de tog instrumentexamen och fick tillåtelse att använda tång vid förlossningen. Här Maria  Rhodin som hade ett förlossningshem i Skövde. I Skövde fanns det flera mindre förlossningshem. Mer om detta kan du läsa i min bok som kommer att säljas på Larsmäss. Eller skicka in en förbeställning på det formulär som Susann Rickan gjort i ordning.   I slutet på juli hoppas jag att den kommer från tryckeriet.

dsc_2905_Elin i väntsalen 1                      Maria Rhodin, beskuren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.