Söndag morgon

I går satte jag elopeden på laddning. Lite vårkänsla att kunna gå ut till lagårn och blev sugen på att väva.
Idag, när jag skulle ta den vanliga utsiktsbilden från Rosenlund ville inte kameran fungera. Batteriet var slut och det började ett långt letande efter instruktionsböcker och sladdar. Trodde jag hade alla sladdar i en fin rutig ask från kyrkboden i Nora. Men icke sa nicke. Hittade dock två instruktionsböcker – en liten pocketformat och en stor som jag skrivit ut från datorn. Det måste sysselsättas många människor när alla instruktionsböcker ska skrivas. Och vilket nöje det är att ha en gedigen, bra, väldisponerad instruktionsbok. Själv uppskattar jag Indesigns instruktionsbk på nätet – där lärde jag mig sätta ihop dokument till en bok, använde det först på turisthandboken.
Nåväl – jag hittade först en sladd från kameran som verkade vara rätt, men den skulle ju ha ström också. Till sist fann jag en sladd bakom skrivbordet och när jag kopplade ihop dom gick det att få ström till kameran – tror jag. Men det borde ju lysa någon liten lampa på kameran när den laddas – eller. Till sist kom jag på att vända på batteriet i kameran – då började den ladda.
Det är årsmötenas tid och i eftermiddag är det bygdegårdsföreningens tur. Eftersom jag är valberedning är det lite pirrigt men vi har mycket bra folk i bygden som ställer upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.